Egyéb

Karácsonyi függöny választás

Karácsonyi függöny választás!

 

A karácsonyi meghitt ünnephez hozzátartozik a családi szeretet, és a finom ünnepi étel illetve a lakás dekorációja, díszítése!

Először is mit jelent a karácsony: (latinul: Nativitatis Domini, Natalis Domini, „az Úr születése”) a kereszténység második legnagyobb ünnepe, teológiailag a húsvét után a legnagyobb, amellyel Isten fia, Jézus Krisztus földi születésére emlékeznek.

A karácsony ünneplése országonként, vallásonként igen eltérő!

De a legfontosabb, hogy ezen az ünnepen a szeretteinkkel vagyunk együtt és együtt díszítjük a karácsonyfát és a lakást!

A lakáshoz hozzá tartozik az ablak, ami a szoba dísze lehet, mert ilyenkor azt is díszítjük különböző fényekkel, illetve gyönyörű hangulatos függönnyel!

Ebben szeretnénk egy kis segítséget önnek adni, hogy milyen függönyökkel lehet még szebbé tenni a lakást és meghittebbé varázsolni a hangulatot!

A Flórafüggöny webáruházban több karácsonyi hangulatú függönyt is forgalmazunk!

A kínálatot itt találja: Karácsonyi függöny!

Megtalálható nálunk a karácsonyi vitrázs, ezeket 50-60cm magasságokban lehet elérni! Van mikulásos és hóemberes!

Továbbá értékesítünk karácsonyi kész függönyöket, különböző méretekben, ezeknek az aljuk boltívesen van kialakítva!

Forgalmazunk még ezen kívül méterben kapható karácsonyi függönyöket is különböző magasságban! Ezeknek a nagy előnye, hogy a megadott magasságból bármennyit lehet rendelni, tehát nem csak a szabványos ablak méret jöhet szóba!

Természetesen a gyerekekre is gondoltunk ezen a szép ünnepen! Kiváló minőségű mikulásos, hóemberes gyerek ágyneműket is forgalmazunk! Szín és mérettartós, gyönyörű termék!

Reméljük, hogy ezzel a kis összefoglalóval sikerült segíteni a megfelelő karácsonyi termékek kiválasztásában, így mi is hozzáteszünk egy szép terméket a vásárlóink otthonába!

Ha esetleg bármilyen segítség és kérdés merül fel, akkor szívesen állunk a vásárlóink rendelkezésére bármelyik elérhetőségen!

Kérjük keressék fel webáruházunkat minél előbb, és már most rendeljék meg karácsonyhoz az ágyneműket, illetve függönyöket,ne hagyják az utolsó pillanatra, így biztos, hogy időben megkapják a rendelt terméket!

A webáruházunk elérhetőségét itt találja: Flórafüggönywebáruház

Várjuk rendeléseiket, és mindenkinek ezúton is kívánunk kellemes ünnepeket!

Üdvözlettel

Flórafüggöny csapata